Eiland van Laauwik

Nijmegen - Lent Actueel aanbod

€ 780,- tot € 850,-

Kenmerken

Woonoppervlak
74 - 74m2
Inhoud
260 - 260m2

Over dit project

26 huurappartementen voor de vrije huursector

Op het zuidwestelijke puntje van Het Eiland van Laauwik, aan de Georges Brassensstraat, is gestart met de bouw van appartementen voor de vrije huursector.

In het complex komen 26 appartementen verdeeld over vijf woonlagen. Op de begane grond zijn, naast twee appartementen, ook 26 bergingen gelegen. Parkeren kan op maaiveld niveau rondom het complex

DE APPARTEMENTEN
De appartementen met een woonoppervlakte van circa 74 m², worden voorzien van twee slaapkamers en een fijn balkon. De woningen worden compleet met keuken, sanitair en tegels opgeleverd. Je dient zelf nog wel zorg te dragen voor de afwerking van de muren en de vloeren

HUURPRIJZEN
De huurprijzen zijn vanaf € 780,- per maand. Hier komen de servicekosten nog bij. Het bedrag van de servicekosten is circa € 35,-.

OPLEVERING
De appartementen worden 1 november 2017 opgeleverd.

VOORWAARDEN
Om in aanmerking te komen voor de verhuur dien je te voldoen aan een aantal voorwaarden. Eén van die voorwaarden is de inkomensnorm. Dit betekent dat je inkomen in verhouding dient te staan tot de geldende huurprijs. Eventuele betalingsverplichtingen, zoals alimentatie, hypotheken, persoonlijke leningen e.d. worden op het inkomen in mindering gebracht. Als richtlijn kun je aanhouden dat je bruto maandinkomen minimaal 4 tot 4,5 keer de kale huurprijs moet bedragen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Eiland van Laauwik
Huurwoningen
26
Huurprijs
€ 780,- tot € 850,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden