Hezelpoort

Nijmegen Actueel aanbod

€ 730,- tot € 1.150,-

Kenmerken

Woonoppervlak
46 - 168m2
Aantal kamers
2 - 4

Over dit project

Zo wordt Handelskade
Het sfeervolle Nijmegen krijgt een compleet nieuw woon- en werkgebied bij. Op de voormalige locatie van dagblad De Gelderlander komt Handelskade. Naast wonen en werken kun je hier ook ontspannen. Op de boulevard langs de Waal bijvoorbeeld of in één van de restaurants. Er komen ruim 500 koop- en huurappartementen in alle soorten en maten. De bewoners en medewerkers van de bedrijven parkeren hun auto in de ondergrondse parkeerkelders, zodat het straatbeeld niet gedomineerd wordt door auto's.

Hezelpoort
Gelegen aan de Waal en op steenworp afstand van het centrum staat aan het begin van Handelskade het gebouw Hezelpoort. Je kunt hier kiezen uit 2-, 3- en 4-kamerappartementen gelegen op de 1e t/m de 9e verdieping. Alle appartementen zijn voorzien van een luxe keuken met Siemens inbouwapparatuur, een comfortabele badkamer, een buitenruimte en een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder. Het is een kwestie van een kleurtje op de muren, een goede vloer en verhuizen maar! De verwachte oplevering is momenteel februari 2018.

De voordelen van huren
Als huurder weet je altijd waar je aan toe bent. Geen onverwachte lasten, geen financiële risico's, geen waardevermindering. Groot onderhoud? Daar heb je geen omkijken naar. Want dat wordt voor je geregeld. En dat is wel zo prettig. Zo kun je meer tijd besteden aan datgene wat voor jou belangrijk is.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hezelpoort
Start verkoop
2017 (3e kwartaal)
Realisatie
2017 (3e kwartaal)
Huurwoningen
60
Huurprijs
€ 730,- tot € 1.150,-
Type woningen
Appartement

Woningtypen in dit project

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden