Koningsdaal fase 10a

Nijmegen - Nijmegen
Actueel aanbod

€ 295.000,- tot € 535.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
128 - 264m2
Kaveloppervlak
98 - 112m2
Inhoud
499 - 973m3
Aantal kamers
3

Over dit project

Deze groene stadswijk ligt aan de westkant van Waalfront, vlak bij het mooie Westerpark. In deze nieuwe fase komen straks drielaagse herenhuizen en vierlaagsestadsvilla’s waar je helemaal je eigen plek van kunt maken. Zie jij jezelf hier al wonen?

De nieuwbouw in Koningsdaal wordt door de Weurtseweg gescheiden van de
bestaande Nijmeegse bebouwing. Handig. Je woont nieuw, maar lift gewoon
mee op de voorzieningen die er al in de buurt zijn.

Voorzieningen
Hier kun je wonen in een wijk aan de rivier de Waal maar ook vlak bij het centrum. In het gebied komen winkels en restaurantjes, maar er is nu ook al vanalles te beleven. Je kan hier sporten, naar theater, concerten en andere evenementen. Vlak bij ligt ook het Westerpark met een grote aaneengesloten heemtuin met groen, water, speelplekken, een hondenroute, voetbal- en basketbalveldjes en picknicktafels. Heerlijk om te wandelen, hard te lopen of te relaxen.

Koningsdaal
In Koningsdaal woon je in een stadsvilla of herenhuis in een groene buurt bij De Waal. Deze ruim opgezette wijk, is goed bereikbaar en heeft een prachtige uitstraling door karakteristieke appartementen, herenhuizen en stadsvilla’s. De architectuur in de wijk verwijst naar het geliefde Nijmegen-oost. Rond het voormalige fort Krayenhoff komt een wijkpark waar je straks heerlijk kunt genieten aan de Waal.
Prima bereikbaar Koningsdaal ligt aan de westkant van het Waalfront, bij De Oversteek. Dit is de nieuwe stadsbrug die ervoor zorgt dat je met de auto zo op de snelweg bent

Meer informatie

Kenmerken

Project
Koningsdaal fase 10a
Koopwoningen
35
Prijs
€ 295.000,- tot € 535.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning
Advertentie

Locatie

Stel je vraag

Contact

Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen
St. Canisiussingel 19
6511 TE Nijmegen
janneke.wenting@hansjanssen.nl
http://www.hansjanssen.nl

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden