Lokaal nieuws donderdag 09 maart 2023 Bron: Homestead Nijmegen

Parkeren in Homestead Nijmegen

Vergunningvrij parkeren in het hart van De Waalsprong. Homestead Nijmegen valt buiten het betaald parkeerregime van de gemeente Nijmegen.

In De Waalsprong wordt een heel nieuw centrumgebied ontwikkeld. Het nieuwe stadscentrum van Nijmegen-Noord met het eerste energieneutrale winkelcentrum van Nederland. Bij deze duurzame ambitie hoort een duurzaam parkeerbeleid. Alle voorzieningen zijn tenslotte ook binnen handbereik.

Homestead Nijmegen valt buiten het betaald parkeerregime
Homestead Nijmegen behoort enerzijds tot het centrumgebied van Nijmegen-Noord, anderzijds valt het buiten het betaald parkeerregime van de gemeente Nijmegen. Dit betekent dat de ca. 107 parkeerplaatsen van Homestead openbare parkeerplaatsen zijn voor bewoners en hun bezoekers, voor deze parkeerplaatsen zijn geen parkeervergunningen nodig.  

Kijk voor meer informatie over het parkeerbeleid van de gemeente Nijmegen ook eens op de website van De Waalsprong.

Meer weten over Homestead Nijmegen

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden