Lokaal nieuws dinsdag 11 december 2018 Bron: Nieuwe Buurt-Zuiderveld

Start verhuur 29 woningen Zuiderveld

Zaterdag 15 december start VanWonen Woningfonds met de verhuur van 29 luxe nieuwbouw huurwoningen.

Goed nieuws voor de woningzoekenden in De Waalsprong! Aanstaande zaterdag 15 december start VanWonen Woningfonds met de verhuur van 29 luxe nieuwbouw huurwoningen in het project Nieuwe Buurt Zuiderveld in Nijmegen! De bouw van deze woningen is afgelopen maand gestart.

Bent u geïnteresseerd in één van deze woningen? Aanstaande zaterdag bent u van harte uitgenodigd op de Woonbeurs Waalsprong. Het team van het VanWonen Woningfonds is van 11.00 uur tot 15.00 uur aanwezig met een stand in het Thermion, Thermionpark 9 in Lent. Aldaar kunnen zij u meer informatie verstrekken over de woningen en het verhuurproces.

Niet in de gelegenheid om langs te komen op de Woonbeurs? Vanaf zaterdag staat alle verhuurinformatie online beschikbaar op deze website. Via de knop belangstelling kunt u zich vanaf dan definitief inschrijven.

Meer weten over Nieuwe Buurt-Zuiderveld

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden