linkbuilding uitbesteden
Lokaal nieuws vrijdag 01 oktober 2021

Hoe vind je de notaris die bij je past?

Voor het opstellen van een testament, bij het kopen van een huis, of bij het opstellen van huwelijkse voorwaarden heb je een notaris nodig. Deze zorgt ervoor dat alles officieel wordt vastgelegd zodat er onder andere geen onenigheid ontstaat. Er zijn heel veel notarissen, maar niet iedereen is geschikt voor jouw situatie.

Wil je graag belangrijke zaken op papier, dan heb je een notaris nodig. Nu de vraag waar je een geschikte en betaalbare vindt. Misschien heb je van horen en zeggen een naam doorgekregen waar de meningen positief over waren, maar als dit niet het geval is, is het een puzzeltocht om de juiste notaris te vinden. Ook is het fijn dat deze een beetje in de buurt van Nijmegen zitten. Welke notarissen in Nijmegen zitten kun je gemakkelijk op internet vinden, maar ook kun je snel verdwalen in het grote aanbod. Want waar begin je met zoeken en welke notaris is gespecialiseerd in datgene waar jij deze voor nodig hebt?

Vergelijk en kies

Op https://www.degoedkoopstenotaris.nl/ kun je heel eenvoudig en op je gemak notarissen met elkaar vergelijken. In het zoekveld vul je de gewenste plaatsnaam in en om welke akte het gaat, bijvoorbeeld het opstellen van een testament, geregistreerd partnerschap of een schenking. Zo krijg je een volledige lijst te zien met notarissen die aansluiten op jouw wensen. Daarnaast komen er ook tarieven te staan, zodat je een beetje weet waar je aan toe bent en zo nog gerichter kunt zoeken.

Als je meer informatie wilt, is het ook mogelijk om aan de hand van beoordelingen van andere gebruikers notarissen en hun diensten met elkaar te vergelijken. Elke ervaring is er weer een die jou net wat meer inzichten kunnen geven over de desbetreffende notaris.

Vraag een gratis offerte aan

Na het ontvangen van deze uitgebreide lijst is het mogelijk om offertes aan te vragen. Op deze manier kun je met alle informatie die je zo hebt vergaard een passende notaris vinden die bij jouw wensen en portemonnee past en waar jij je het beste bij voelt. Je kunt maximaal vier gratis offertes aanvragen. De kosten van de tarieven kunnen per notaris verschillen. Aangezien notarissen zelf mogen bepalen welk tarief ze vragen voor hun diensten, komt het voor dat de ene notaris een stuk duurder is dan de ander. Dit wil dan niet zeggen dat een heel dure notaris ook meteen de beste is. Deze grote verschillen zijn ontstaan toen in 1999 de notaristarieven werden vrijgegeven. Hiervan was de consument niet op de hoogte. Dit heeft ermee te maken gehad dat De Goedkoopste Notaris meer inzichten wil geven over deze branche.

Transparantie staat voorop

Het doel van de website van De Goedkoopste Notaris is dat de markt overzichtelijker wordt voor iedereen en zo ook transparanter. Zij willen de kwaliteit van de notariële dienstverlening verbeteren. Met meer dan 20 jaar aan ervaring op dit gebied mogen zij zichzelf de grootste vergelijker van Nederland noemen op dit gebied.

 

 

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden