linkbuilding uitbesteden
Lokaal nieuws maandag 27 september 2021

Voor een nieuwbouwhuis heb je niet direct een dakdekker nodig

Wanneer je net een nieuwbouwhuis hebt gekocht, dan is dat, naar alle waarschijnlijkheid, inclusief het dak. Toch kan het wel heel handig zijn om te weten waar je een goede dakdekker bij jou in de buurt kunt vinden. Is er een storm en waaien de pannen van je dak? Dan is de kans op flinke waterschade in je huis aanwezig. Dit wil je natuurlijk voorkomen en dus moet het dak in dat geval zo snel mogelijk vakkundig gerepareerd worden. Een goede, betrouwbare, dakdekker in Nijmegen is online zo gevonden. Deze dakdekker kan in een mum van tijd de schade herstellen en op die manier erger voorkomen.

Ook voor een plat dak heb je soms een dakdekker nodig

Wanneer je in een nieuwbouwwijk in Arnhem woont, is de kans groot dat je een schuurtje met een plat dak hebt. Dit platte dak, over het algemeen bedekt met bitumen, kan jarenlang mee. Maar wat nu als de voetbal van de buurkinderen erop terechtkomt en zij die van het dak halen en daarbij het dak beschadigen? Dan zal de verzekering van de ouders de schade vergoeden, maar moet die nog steeds gerepareerd worden. Je kunt dan het best de beste dakdekker in Arnhem inschakelen. Deze vaklui hebben ook je platte dak in een mum van tijd weer waterdicht.

Waardoor kan schade ontstaan aan een dak?

In het geval van een plat dak kan de schade ontstaan doordat de regenafvoer verstopt zit en er regenwater op het dak blijft staan. Ook door over het dak te lopen kan schade ontstaan. En dan is er natuurlijk nog gewoon de factor “tijd”. Na verloop van tijd worden de bitumen slechter en kunnen naden gaan loslaten.

Bij een pannendak kan schade ontstaan door de wind. Er kan een pan afwaaien of een boom op het dak belanden. Maar ook kleinere zaken kunnen van invloed zijn op de kwaliteit van je pannendak. Zo kunnen zon, regen, sneeuw, algen, mos en uitwerpselen van vogels er op termijn voor zorgen dat dakpannen poreus worden en breken of gaan lekken.

Weet je niet zeker wat de oorzaak is van het water dat langs je net gestucte muren naar beneden loopt of wil je even laten controleren hoe het gesteld is met jouw dak? Neem dan contact op met een goede dakdekker in Gelderland en vraag een gratis vakkundige dakinspectie aan.

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden