linkbuilding uitbesteden
Lokaal nieuws woensdag 02 maart 2022

Polycarbonaat kanaalplaat voor duurzame serres, veranda’s en carports

De aanbouw van een serre, veranda of carport leidt tot meer woonplezier in uw huidige woning. Een stukje zekerheid voor jarenlang woongenot is daarbij wel gewenst. Bij de materiaalselectie is LEXAN™ THERMOCLEAR™ een goede keus om de nieuwe aanbouw mee uit te voeren. Lexan Thermoclear is een Polycarbonaat kanaalplaat met een zeer hoge slagvastheid, grote transparantie en een laag gewicht en daardoor uitermate geschikt om lichtdoorlatende overkappingen te realiseren. De 10 jaar beperkte garantie geeft daarbij zekerheid zodat u niet voor verrassingen komt te staan. De garantievoorwaarden hiervoor zijn op aanvraag beschikbaar.

Lexan Thermoclear wordt door Vink Kunststoffen BV uit voorraad geleverd. De beschikbare kleuren zijn helder en opaal en er kan gekozen worden uit twee, drie- of vijfwandige platen.

Onderscheidende eigenschappen

Ten opzichte van de traditionele glazen overkappingen heeft het meerwandige Lexan Thermoclear een groot aantal voordelen. Zo zijn de panelen nagenoeg onbreekbaar en ongeveer 250 keer sterker dan glas. In het steeds extremer wordende klimaat is dit fijn om te weten want uw dak is dan goed beschermd tegen bijvoorbeeld hagelstenen. Doordat deze kanaalplaat licht van gewicht is, kunt u ook een lichtere constructie inzetten, wat besparend is voor de kosten. Daarnaast zijn meerwandige Lexan platen thermisch isolerend en energiebesparend. Ook dit draagt bij aan uw portemonnee en is goed voor het milieu. Lexan Thermoclear is koud te buigen en in geborgen vorm te fixeren in een profielsysteem. Ten opzichte van glas geeft dit meer ontwerpmogelijkheden.

Te verkrijgen samen met een compleet profielsysteem

Het bijbehorende Vario aluminium profielsysteem geeft u de mogelijkheid om, zonder problemen, de meerwandige Polycarbonaat platen te installeren. Via de website vinkkunststoffen.nl kunt u een calculatie laten maken voor het complete profielsysteem inclusief de Polycarbonaat kanaalplaten. Uiteraard is er ook een duidelijke handleiding beschikbaar, zodat de installatie eenvoudig en snel is uit te voeren.

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden