Specialisten

Van Bruggen Adviesgroep Nijmegen: de beste hypotheek voor nu én later

Vraag jij je als (toekomstige) huiseigenaar wel eens af wat de invloed is van actuele ontwikkelingen op je financiële situatie en woonlasten? Wat gebeurt er bijvoorbeeld als de hypotheekrenteaftrek daadwerkelijk wordt aangepast? En kun je het droomhuis dat je op het oog hebt ook nog betalen als je werkloos wordt of als je pensioen tegenvalt? Is er overwaarde op je huis en wat kun je daarmee? Allemaal belangrijke vragen, die alleen een expert kan beantwoorden. Financieel adviseur Janny van de Logt van Van Bruggen Adviesgroep Nijmegen helpt je graag bij het vinden van een passende hypotheek, voor nu én later.

Van Bruggen Adviesgroep is een landelijke organisatie met onafhankelijke financieel adviseurs die de producten van alle hypotheekverstrekkers vergelijken en de best passende aanbieder zoeken. De organisatie heeft een duidelijk hoofddoel: dé meest klantvriendelijke dienstverlener van Nederland worden én bij alle life-events het verschil kunnen maken voor de klant.

Betrokken adviseur

Dat is ook zeker het doel van Janny van de Logt, die al tien jaar het gezicht van de vestiging in Nijmegen is, als zelfstandig ondernemer binnen de franchiseformule van Van Bruggen Adviesgroep.

Janny is vijfenvijftig jaar, getrouwd en moeder van twee volwassen kinderen. Ze is al sinds 1983 werkzaam in de wereld van makelaardij, verzekeringen en financiële dienstverlening. Dat betekent dat ze enorm veel kennis en ervaring heeft en bekend is met de lokale woonmarkt. Maar ze beschouwt zichzelf vooral als een zeer betrokken adviseur.

“Ik vind het prachtig dat ik mijn klanten mag begeleiden bij allerlei belangrijke gebeurtenissen in hun leven. Van het kopen van de eerste eigen woning, verhuizen en pensionering tot het benutten van de overwaarde van hun woning. Mijn klanten zijn nooit en te nimmer een dossier, een nummer, maar altijd mensen met wensen, dromen, vragen en doelstellingen. Ik zal te allen tijde mijn uiterste best voor hen doen. Het komt zelden voor dat er ergens geen oplossing voor is. Die conclusie trek ik alleen aan het einde van een weg waarin ik alle mogelijkheden heb onderzocht.”

Geen loze woorden, want haar klanten zijn lovend op advieskeuze lovend over haar: “Prettige persoon, die met hart en ziel de (on)mogelijkheden intensief met je bekijkt, vertrouwen wekt en dat vertrouwen tijdens het gehele proces niet beschaamt.” “De adviseur was super behulpzaam en legde de dingen goed uit.” “Het advies van de adviseur was helder en snel en conform verwachting.”

Makelaar Maikie Bosch

Naast financieel advies biedt Janny binnen haar kantoor ook makelaardijdiensten inclusief taxaties aan, zodat je op één adres terecht kunt voor alle zaken rond de koop of verkoop van je huis. Deze diensten verricht ze niet zelf, ieder zijn vak tenslotte. Makelaar Maikie Bosch staat iedereen graag met raad en daad bij. Kenmerkend is zijn slagvaardige aanpak en realistische kijk op de woningmarkt. Bij de verkoop van je woning bekijkt hij zorgvuldig wat de best haalbare, commerciële prijs is. Want uiteindelijk ben je het meest gebaat bij een vlotte verkoop, zodat je je zorgeloos kunt richten op je nieuwe onderkomen. Niets is zo vervelend als een makelaar die eerst gouden berg belooft en maanden later toch adviseert om de vraagprijs aanzienlijk te verlagen.

Ook bij aankoop van een woning heb je aan Maikie een nuchtere adviseur, die ervoor waakt dat je niet teveel betaalt. Janny is blij met de samenwerking. “Ik ben van mening dat het vervullen van de woonwensen van mijn klanten teamwork is. Met elkaar hebben wij alle expertise in huis die nodig is om hen in alle situaties van dienst te kunnen zijn.”

Meer weten?

Maak dan vrijblijvend een afspraak, Janny en Maikie staan graag voor je klaar. Het eerste gesprek is altijd gratis.

Van Bruggen Adviesgroep Nijmegen

Newtonstraat 84

6533 JX Nijmegen

024-3817191

nijmegen@vanbruggen.nl

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.