Specialisten

Creatieve en betaalbare oplossingen voor iedereen

Een interieurontwerp of stylingadvies moet voor iedereen betaalbaar zijn, vindt Annet de Bont van Mymoodz. “Dat kun je op allerlei manieren bereiken. Bijvoorbeeld door een gedeelte van je bestaande interieur te integreren in het nieuwe ontwerp. Ik zoek altijd naar creatieve en originele oplossingen, die bovendien betaalbaar zijn.”

Mymoodz biedt legio mogelijkheden op het gebied van interieurontwerpen en stylingadviezen. “Mijn opdrachten lopen uiteen van grote projecten voor bedrijven en het turn-key opleveren van verbouwingen tot kleine budgetmetamorfoses van woonruimtes”, aldus Annet. Met name deze laatste optie biedt kansen voor mensen die met een beperkt budget het beste willen halen uit een nieuw interieur. “Bij verhuizingen of het betrekken van een nieuwbouwwoning is een interieurontwerp vaak een sluitpost. Maar je kunt met kleine aanpassingen en creatieve oplossingen al een heel andere sfeer neerzetten.”

Wat houdt een budget metamorfose in? Annet legt het uit. “Ik kom bij je thuis en informeer naar je wensen en mogelijkheden. Ik kijk goed rond, informeer naar je gezinssamenstelling en de doelen waar je de ruimte voor wilt gebruiken. Aan de hand van stalen en kleurenwaaiers, foto’s en ander illustratiemateriaal stel ik ter plekke een advies op, dat ik thuis verder uitwerk.”
Het kan gaan om een kleurenplan met materiaaladvies, een meubeladvies en/of een styling- en sfeeradvies, schriftelijk uitgewerkt in een plan van aanpak, inclusief aankoopadviezen. Mymoodz is niet gebonden aan winkels. Je krijgt dus de ruimte om zelf op zoek te gaan en te werken binnen je eigen budget. “Mijn eigen aanpak kenmerkt zich juist door overal wat vandaan te halen en daar eenheid en balans in te brengen”, aldus Annet.

Puur en warm

Mymoodz heeft wel een karakteristieke stijl. “Ik kies meestal voor warme kleuren en natuurlijke materialen als hout, natuursteen, beton en metaal. Met een pure en warme uitstraling, gekenmerkt door eenvoudige vormen. Het kleurenpalet bestaat voornamelijk uit basics zoals alle grijsvariaties, aardetinten en wit. Het zijn doorgaans betaalbare oplossingen, die rust creëren en toch een zekere luxe, warme uitstraling hebben.”

Daarnaast kiest ze altijd voor een aanpak die de persoonlijkheid van de bewoner(s) weerspiegelt. “Ik houd van interieurs die anders zijn, die iets eigens hebben. Vaak met persoonlijke elementen, die voor de bewoners van waarde zijn. Bij een muziekliefhebber kun je bijvoorbeeld ingelijste bladmuziek aan de muur hangen. Maar ook mag het stoeltje dat je ooit van je tante kreeg, of de Dinky Toys-verzameling van de heer des huizes best een prominente plek innemen in het ontwerp. Daarnaast speel ik met de lichtinval, want die is heel belangrijk om kleuren goed tot hun recht te laten komen.”

Mymoodz verhuurt ook een guesthouse (Maison Mymoodz) binnen de kasteelmuren van het middeleeuwse kunstenaarsdorp Cornillon in Zuid Frankrijk. Annet richt ook regelmatig vakantiehuisjes en chalets in. Ze vormen een bron voor rust en inspiratie, waarvan de sfeer doorklinkt in veel ontwerpen van Annet de Bont. De website www.mymoodz.nl geeft met tal van sfeerbeelden een goede indruk van haar werk.


Laat je verrassen en neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte:


Mymoodz
Elzenkamp 8, 6573 XV Beek-Ubbergen
T 06-54 660 183
www.mymoodz.nl / contact@mymoodz.nl