linkbuilding uitbesteden

Specialisten

Een thuis creëren waar je je goed voelt

Wonen in een fijn huis, dat is meer dan meubels neerzetten en een kleurtje op de wand. Het is echt ‘thuis komen’. En dat doet echt iets met je. Zeker nu we veel meer tijd in huis zijn. Daarbij wil iedereen graag in een huis wonen waar je blij van wordt, waar je je goed voelt én waarin alles in balans is.Leticia van der Meer, gepassioneerd interieurontwerper en eigenaresse van MOA Interieur & Styling, weet daar alles van. Verslaafd is ze zo ongeveer aan 3D tekenen. “Dat komt omdat je daarmee zo mooi kunt laten zien hoe een kamer er in het echt uit gaat zien”, zegt ze. “Het is veel duidelijker. Met een bovenaanzicht kunnen klanten zich niet altijd goed inbeelden hoe het echt gaat worden. Een 3D geeft rust. Je ziet direct wat kan en wat niet kan. En daardoor kan de klant ook makkelijker meubelen uitzoeken.”

Als klant heb je eigenlijk altijd wel wensen wat je in je huis wil zetten. Vaak wil je daarbij teveel neerzetten. Het is de kunst van het weglaten, en daar kan ik goed bij helpen”, zegt Leticia. “Ik adviseer ook om kleur te gebruiken, dat durven mensen soms niet. Met een 3D zie je wat het wordt. En de stalen die ik er bij uitzoek, versterkt dat effect. Zo krijg je die complete belevingen van de nieuwe situatie.”

Je inleven in de klant

Bij het maken van een plan start Leticia met een vrijblijvend intake gesprek. “Veel vragen stellen”, zegt ze, “daarmee krijg ik een compleet beeld van wat iemand wil en wat bij ze past. Wat wil je met een ruimte, waar houd je van en hoe is dat voor de andere gezinsleden. Ik vind het ook belangrijk dat mensen weten dat ze niet aan 'mijn stijl' vastzitten, maar dat ik echt kijk naar hun wensen en woonsmaak.” Daarbij geeft ze dus ook adviezen over kleur. Zeker bij nieuwbouwwoningen creëert dat vaak jouw unieke sfeer. Welke kleuren dat dan moeten worden, dat is afhankelijk van de klant, het huis en dus ook echt maatwerk.

Praat je met Leticia, dan merk je niet alleen haar enthousiasme en passie op, maar ook dat ze open is, toegankelijk en laagdrempelig. Ze geeft je het gevoel dat je alles kunt bespreken. In haar referenties valt dan ook op dat ze betrokken is, goede ideeën heeft en snapt wat haar klanten willen bereiken. Wil je geen 3D dan is dat ook oké. Ze geeft ook advies op maat. Mondeling bijvoorbeeld over kleurgebruik, materialen, verlichting of indeling.

Zelf wordt ze daar ook blij van. “Laatst had ik een intake waarbij het om advies voor een hele woning ging. Het huis was zo gaaf. De stijl was prachtig en de ruimte was ook zo mooi, dat ik er helemaal blij van werd”, vertelt ze. “En ook als je later gaat kijken als het plan uitgevoerd is en de klant er zo blij mee is, of de keren dat ik maatwerk meubels heb gedacht en die dan in huis staan… dan ga ik zo gelukkig weer terug naar huis. “

MOA Interieur & Styling
Leticia van der Meer
Tel. 0646635671
www.moa-interior.com