Specialisten

Lekker wonen tegen de laagste maandlasten

Een groot deel van ons inkomen gaat op aan maandelijkse woonlasten. Iedereen wil dat deze vaste lasten zo laag mogelijk zijn. Dit kan door te kiezen voor de juiste hypotheekvorm en de meest aantrekkelijke verzekeringen.

Een hypotheek is een persoonlijke zaak, want ieder mens is verschillend. Daarom is het bij de keuze van uw hypotheek belangrijk om niet alleen naar de laagste rente te kijken. Uw woonlasten worden namelijk ook bepaald door: uw gezinssituatie, eigen middelen of verplichtingen, uw fiscale positie, uw werk, zekerheden die u wenst en uw ambities voor de toekomst.

Wij inventariseren uw persoonlijke situatie en uw toekomstplannen en - wensen. Ook maken wij op basis daarvan een prognose van uw financiële situatie op langere termijn. De Hypothecair Planner maakt hiervoor gebruik van professionele planningssoftware. Op basis van uw eigen woning of ander vastgoedbezit zoekt de Hypothecair Planner voor u de juiste balans tussen zekerheden en risico's. Het advies van de Hypothecair Planner gaat verder dan de hypotheek alleen. Bij de Erkend Hypothecair Planner staat u centraal.

Ronald Gielink (hypothecair planner) en Nicole Kouwenberg-Van den Berg (commercieel mederwerker binnendienst) kunnen u uitgebreid informeren over uw mogelijkheden, want...

Later begint vandaag.

Wij geven u advies over de verschillende hypotheekvormen en uw mogelijkheden en bekijken samen met u welke hypotheek het beste bij u past. Daarbij profiteert u nu van de laagste maandlasten en creëert u financiële mogelijkheden om straks uw dromen te realiseren.

Hypotheekvormen

Hypotheken zijn er in verschillende vormen die ook nog eens met elkaar kunnen worden gecombineerd. Daarom is er altijd een hypotheek die bij u past.

Bent u op zoek naar een hypotheek voor een nieuwe woning, of wilt u uw bestaande hypotheek oversluiten? Neem dan contact met ons op voor een gedegen hypotheekadvies. Wij adviseren u niet alleen, maar onze erkend hypothecaire planner begeleidt de gehele hypotheekaanvraag van begin tot het eind. Wij zijn lid van de N.V.H.P. (Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners)

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.